Graficul organizării si desfășurării examenului de certificare a atestatului profesional 2022

Pentru susținerea examenului de certificare a calificării absolvenților învățământului liceal, filiera vocațională, sesiunea 2022, vă aducem la cunoștință următoarele:

  1. Proba practică de specialitate se va desfășura în ziua de luni, 30 mai, ora 9, astfel:
    1. Clasa a XII-a A, Stadionul ”Emil Alexandrescu” Iași;
    2. Clasa a XII-a B, terenul 2 sintetic, Stadionul ”Emil Alexandrescu” Iași;
    3. Clasa a XII-a C, sala de sport a liceului;
    4. Clasa a XII-a D, grupul de săli CSS ”Unirea” Iași, str. G. Enescu nr. 15 (lângă Colegiul Economic Administrativ nr. 1 Iași).

Proba practică de specialitate constă în demonstrarea unui număr de elemente tehnico-tactice din disciplina sportiva studiată, executată separat sau în condiții de joc, set, runda.

  1. Susținerea lucrărilor de specialitate din pregătirea sportivă teoretică se va desfășura la laboratorul de informatică, conform următorului program:

-  marți, 31 mai, începând cu ora 12;

- joi, 2 iunie, începând cu ora 9.

Vezi programarea

Candidații sunt rugați să se prezinte cu cel puțin o oră față de programarea afișată!

Informații

Este singurul liceu vocaţional cu profil sportiv din judeţul Iaşi şi se adresează elevilor cu vârste între 11 şi 18 ani, atât din mediul urban cât şi din cel rural, din judeţul Iaşi şi din judeţele limitrofe.
După absolvire, tinerii sportivi pot urma cu succes o formă de învăţământ superior, pot continua activitatea de performanţă la cluburile sportive de traditie din ţară şi din străinătate, au competenţele necesare inserţiei sociale, pot dezvolta cariere de succes.