Rezultate admitere clasa a IX-a 2024

Click pentru vizualizarea rezultatelor

În atenția elevilor declarați admiși

În perioada 11-19 iulie 2024, elevii declarați admiși trebuie să depună, la secretariatul școlii, în intervalul or 9-14, dosarul personal care va conține următoarele documente:

  • Foaia matricola;
  • Diploma de absolvire gimnaziu;
  • Dosarul medical;
  • Copii după actele de identitate ale părinților și elevului.

 11 iulie 2024

Ridicarea/Transmiterea la liceele vocaționale a fișelor de apărare ale candidaților care nu au fost admiși la clasele pentru care au susținut probe de aptitudini. Candidaților care nu au fost admiși la clasele pentru care au susținut probe de aptitudini, precum și candidaților care au fost admiși dar care au declarat, în scris, că renunță la locul obținut, li se poate elibera, de către unitatea de învățământ gimnazial, fișa. de rezervări, pentru completarea opțiunilor în vederea participării la repartizarea computerizată.

Rezultate Evaluarea Națională 2024

Lista notelor finale evaluare națională 2024 - anonimizat

Contestații Evaluarea Națională 2024

Notă

Comunicarea rezultatelor inițiale de stabilitate la Evaluarea Națională 2024 se face anonimizat, respectând Regulamentul general privind protecția datelor personale, utilizând-se codurile individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite acestora.

Contestațiile se depun în Centrul de Examen (secretariatul Liceului cu Program Sportiv Iași), în zilele de 03 iulie 2024 (în intervalul orar 16.00 – 19.00) și 04 iulie 2024 (în intervalul orar 8.00 – 12.00).

Se va folosi doar tipizat transmis de Ministerul Educației pentru depunerea contestațiilor, care va fi pus la dispoziție de către secretariatul școlii.

În cazul în care candidatul depune contestație la ambele probe, aceasta va completa două cereri, care se vor înregistra individual contestație distinctă).

Candidaţii care solicită reevaluarea lucrărilor vor avea asupra unui document de identitate (carte de identitate/certificat de naştere).

Candidații minori vor fi însoțiți de un părinte/reprezentant legal, care semnează cererea de reevaluare alături de elev.

În cazuri excepționale, contestațiile pot fi trimise electronic, la adresa de email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Documentele complete și semnate vor fi însoțite de o copie scanată a documentului de identitate.

 

 

În atenția candidaților înscriși la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2024

Probele scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, se vor susține la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi.

Ora începerii probelor este 900. Probele se vor desfășura în intervalul orar 900-1200. Accesul candidaților în săli va fi permis până la ora 830, pe baza unui act de identitate (CI, pașaport).

Probele scrise se vor desfăşura în zilele:

  • Luni, 01 iulie 2024, Limba şi literatura română (proba E.a);
  • Marți, 02 iulie 2024, Istorie (proba obligatorie a profilului - proba E.c);
  • Joi, 04 iulie 2024, (proba la alegere a profilului şi specializării - proba E.d).

 

Informațiile suplimentare se vor găsi la avizierul Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi și/sau pe site-ul web al acestuia.

Bacalaureat 2024 - Competențe lingvistice de comunicare într-o limbă internațională

Repartizarea candidaților pentru Competențele lingvistice de comunicare într-o limbă internațională

Proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională are loc în zilele de : 25, 26 și 27 iunie 2024.

Proba orală : 25.06.2024 și 27.06.2024 începând cu ora 11. Sala P1

Miercuri 26 iunie 2024 : ora 12 - proba de audiție, ora 13 – proba scrisă.

Ora începerii probelor este ora 12 pentru proba de audiție, respectiv ora 13 proba scrisă. Accesul în săli va fi permis până la ora 11:30 pe baza unui act de identitate

Sală de bagaje - etaj 1, sala 7


Candidații vor avea asupra lor un pix cu pastă albastră sau stilou cu cerneală albastră și actul de identitate.
Candidații vor fi prezenți cu cel puțin o oră față de ora programată!

 

Informații

Este singurul liceu vocaţional cu profil sportiv din judeţul Iaşi şi se adresează elevilor cu vârste între 11 şi 18 ani, atât din mediul urban cât şi din cel rural, din judeţul Iaşi şi din judeţele limitrofe.
După absolvire, tinerii sportivi pot urma cu succes o formă de învăţământ superior, pot continua activitatea de performanţă la cluburile sportive de traditie din ţară şi din străinătate, au competenţele necesare inserţiei sociale, pot dezvolta cariere de succes.