Anunț contestatații Bacalaurea sesiunea august-septembrie

Rezultatele la Examenul de Bacalaureat vor fi afișate pe date de 31 AUGUST 2022, ora 12.00.

 

În data de 31.08.2022, între orele 12.00 - 18.00 se vor depune contestații, fizice, la sediul centrului de examen organizat la COLEGIUL TEHNIC DIMITRIE STURDZA IAȘI  sau online la adresa de e-mail special creată:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru fiecare probă contestată, indiferent de modalitatea de transmitere (fizic sau online), este necesar să copieze după cartea de identitate și cererea tip completă.

Dacă vă contestați pe e-mail, vă rugăm să lăsați un număr de telefon la care puteți trimite și să fi contactați.

 

Menționăm că în conformitate cu prevederile art. 12, alin (4) și art. 13, alin (1) din OME nr. 5151/2021, nota acordată ca urmare a soluției contestației poate modifica nota inițială prin creștere sau descreștere, după caz.

 

 

Informații

Este singurul liceu vocaţional cu profil sportiv din judeţul Iaşi şi se adresează elevilor cu vârste între 11 şi 18 ani, atât din mediul urban cât şi din cel rural, din judeţul Iaşi şi din judeţele limitrofe.
După absolvire, tinerii sportivi pot urma cu succes o formă de învăţământ superior, pot continua activitatea de performanţă la cluburile sportive de traditie din ţară şi din străinătate, au competenţele necesare inserţiei sociale, pot dezvolta cariere de succes.